Monocarbon

Sait juuri ensimmäisen autosi – entäs nyt?

Kaikki muistavat ensimmäisen autonsa. Siitä tulee pitkäaikainen kumppani, jonka kanssa koetaan monia seikkailuja. Haluat tietenkin pitää autosi hyvässä kunnossa. Miksi siis tyytyä vähään ensimmäisellä ajokerralla, kun voit saada autoosi enemmän mukavuutta ja tyyliä sopuhintaan?

MonoCarbon on kaksikerroksinen, aidosti hiilipohjainen kalvo, jota on muokattu Raynon kehittyneellä nanoteknologialla. Siinä ei ole väriaineita eikä metalleja. Hiili on kestävää ainesta, joka takaa lujuuden ja pitkän käyttöiän sekä vivahteikkaan mustan sävyn. Se tarkoittaa, että ajoneuvoosi asennettujen ikkunakalvojen haalistumisaste alle prosentin. Lisäksi saat paremman UV-suojauksen, näkyvyyden ja lämpösuojan ilman ylimääräistä vaivannäköä tai rahankäyttöä – siinäpä jutunaihetta kavereidesi kanssa.

Ota askel oikeaan suuntaan ja valitse Rayno MonoCarbon: saat ansaittua huomiota ja säästät sen verran rahaakin, että voit juhlistaa asiaa! Älä erehdy käyttämään tehottomia, väreiltään haalistuvia värikalvoja tai heikkolaatuisia hiilipäällysteisiä värikalvoja. Rayno Monocarbon on laadukas aito nanohiilikalvo, joka näyttää hyvältä ja tuntuu hyvältä päivästä toiseen.


Rajoitettu viiden vuoden takuu.

 

VÄRINPITÄVYYS

Kalvon värinpitävyyteen (eli haalistumisasteeseen) kannattaa kiinnittää huomiota: nämä arvot kertovat, miten kalvo kykenee pitämään värinsä ja miten pitkään se säilyttää kykynsä suojata haitallisilta auringonsäteiltä.

Tässä on MonoCarbonin värinpitävyystestin tulos muihin värjättyihin kalvoihin verrattuna. Insinöörimme käyttivät Xenon Test Chamber -mallia Xe-3 ja altistivat kalvot samoille rankoille sääolosuhteille värinpitävyyden vertailua varten. Tuhannen testaustunnin jälkeen (vastaa auton altistumista auringolle 10 vuoden ajan) muut värjätyt kalvot haalistuivat jopa 8,6 %, kun taas MonoCarbon haalistui alle 1 %!

Nautit MonoCarbonin kyydistä vielä vuosien ajan!

 

TEHTÄVÄ

Tehtävämme on tuoda ikkuna-alalle todellisia innovaatioita. Tuotetiedoissa, laadussa ja palveluissa johtoasemaan pyrkivä Rayno antaa asiakkailleen parhaan lisäarvon ja suojan verrattuna markkinoiden muihin ikkunakalvoihin.

TAKUU

Luotettavan takuuohjelman piiriin kuuluva Rayno MonoCarbon -sarja täyttää korkeammat vaatimukset kuin mikään muu ikkunakalvo. Tarjoamme kattavan takuusuojan sekä asiakkaille että jälleenmyyjille. Tarkat ehdot voivat vaihdella alueittain ja käyttökohteittain.