Teknologia

IKKUNOIHIN TARKOITETTU HIILIKALVO

Hiilihiukkaset ovat suuria, tiheitä ja hyvin lujia, ja niiden ansiosta hiilikalvo on hyvin värisävynsä säilyttävää ja erittäin kestävää. Nämä suuret hiukkaset kuitenkin heijastavat valoa ja muuttavat sen kohdistumissuuntaa, mikä aiheuttaa häikäisyä ja saa kalvon näyttämään himmeältä.

KERAAMINEN IKKUNAKALVO

Pienet keraamiset hiukkaset tekevät näkyvyydestä hyvän, mutta niihin imeytyy lämpöä muita materiaaleja nopeammin, minkä vuoksi luonnostaan sinisävyinen ikkunakalvo ajan mittaan hapettuu ja haalistuu.

NANOHIILIKERAAMINEN IKKUNAKALVO

Raynon patentoidussa nanohiilikeraamisessa ikkunakalvossa sekä hiilikalvon että keraamisen kalvon eduista saadaan optimaalinen hyöty. Pienentämällä hiilihiukkasten koon nanomittakaavaan poistimme hiilihiukkasten suuresta koosta johtuvan häikäisyn, mutta säilytimme niiden uskomattoman lujuuden. Sisällyttämällä ratkaisuumme hyvin puhtaan keraamisen materiaalin ja sävyltään muuttumattoman pigmentin

paransimme näkyvyyttä entisestään ja saimme aikaan yleistuotteen, jolle on

ominaista entistä parempi värin pysyvyys, kestävyys ja lämmöneristävyys

kuin millään muulla markkinoilla olevalla autonikkunakalvolla.

HIILIKALVON JA KERAAMISEN KALVON AINUTLAATUINEN YHDISTÄMINEN TEKEE PATENTOIDUSTA NANOHIILIKERAAMISESTA IKKUNAKALVOSTAMME YLIVOIMAISEN HYVIN SUOJAAVAN JA ERITTÄIN KESTÄVÄN. TÄSSÄ KUVAUS NANOHIILIKERAAMISEN KALVOMME EDUISTA HIILIKALVOON TAI KERAAMISEEN KALVOON VERRATTUNA:

Värin pysyvyystesti
Kirkkaustesti
Suojaa auringolta
Lämpökameratesti
Infrapunasäteilyn eristävyystulokset
Tyyliä